dykningsäventyr*

hejhej!

pappa vad vi skrattade åt din kommentar, kanske du skulle kunna lära mig hur man avreagerar sig på städning, de skulle nog göra gott i vårt hem. i de hem som just nu inte riktig finns, har inte hittat nåt lämpligt hus än och de känns piss eftersom att e leder till att jag vill stanna kvar här.
jag är helt kär i denna ö, de är så underbart, allt är så enkelt, inga bekymmer. vill inte att den stora stygga verkligheten ska komma och ta mig, nu ligger den bakom knuten och väntar på att haffa mig. uscha...

vi har pratat lite om vi kanske bara ska hyra nåti sommar och sen åkatillbaka hit i november och stanna 6 månade, de skulle vara guld, vi får väl se hur vi känner när vi väl kommer till sverige igen. det ska iaf bli jätte härligt att träffa vänner ochfamilj hemma :) och svenskt godis!! mumms..

faster, uscha vad hemskt med staffan, hur hände de?. livet är inte rättvist, först jonas och sen även staffan. fy fan vad tungt..!!
hoppas allt är bra med er iaf!! pussa på barnen från mig,.. eller jesper är väl inget barn längre :P.

mamma, vi kommer hem den 23 tror ja ev, den 24.. mars :). vore guld om du va ledig så vi kunde mysa nån dag.. och vi har en liten önskan, BAKA MKT !! tills dess :) hihi*

hmm, nu har vi bara en dag kvar på våran dykkurs, har gjort all teori och slutprovet och varit i poolen och övat en hel dag, och idag då tog vi äntligen våra första andetag under havsytan.
var ner på 12 m,de känns mäktigt när man titta ner från ytan och sedan märker hur man sakta sjunker nedåt, ..¨
de var sån häftig känsla att vara där nere, som i ett enormt, oändligt akvarium, helt tyngdlös, man svävade 1,5m från botten, som att vara på månen typ. 
såg jätte roliga fiskar, stora,små,röda,gula,randiga,regnbågsfärgade,gröna,självlysande blå, lila/gula. vi såg ävenen stor färgglad stingrocka och en havsorm. 

imorron är de sista dagen på kursen och då ska vi dyka på 18m, de ska bli så spännande. hoppas man serskymten av en valhaj! väldigt ovanligt så de händer förmodligen inte,men man kan ju alltid hoppas!!

ärriktigt trött nu, klev upp halv 7 imorse och när man är var de här koh tao lunket så pallar ja inte rikgt så tidiga mornar, vilar lite nu sen blir de pizza ikväll och efter de en film tror ja. 

ha de gott allihop, hinner inte ta kort nu när vi håller på me kursen men ja lovar så fort vi är klar ska vi knäppa nya och lägga upp så att ni får se oss igen!

pussochkram  

en kort uppdatering!

hejhej!
idag har varit en lugn ochskön dag,som alla andra :)
vi struntade i stranden även idag. har varit och tränat och handlat lite. mjölk, cornflakes, frukt, ny hudcreme och lite sådana nödvändiga saker..

vi har även varit i poolen på Ban´s(dykskola) och provat att andas i en regulator med Jonathan, har bestämt oss för attgöra förstå dykningskursen. ska bli jätte spännande..
ska kolla på en film ikväll som handlar om säkerhet och imorron ska vi vara i poolen igen och öva på att ha dräkten och tanken på oss. sen ska vi göra olika övningar under vattnet. Matte är helt lugn medan mina nerver är på helspänn. har lite svårt med en övning, man ska vara under vattnet och ta av sig masken och bara andas genom munnen en minut för att sedan sätta på sig masken som är full medvatten igen, efter de ska man blåsa ur luften ur masken så är allt som vanligt igen. '
ja får lite kallsupar men jag hoppas attnäsan håller sig igentäppt, önskar man fick hålla för näsan men jonathan skrattar bara och säger att ja kommer klara de. tänk om ja ändå var så säker på att jag ska klara de som han är.
mamma föresten, kom på att du brukar säga nåt som : säker som korvögat. vad menas egentligen me de ? :) hihi. du är rolig du,.

jaaa, hörde av pappa att jocke hadefått körkort, grattis älskade favorit lillebror :).. fan vad kul, nu är de du som ska få skjutsa och hämta mig!!.
jag hade tänkt att vi ska börja med arlanda, de vore hur snällt som hellst om du och mamma kunde hämta oss när vi kommer hem, vi vill gärna spendera några dagar i hennan med goda bakelser, hembakat bröd, svenskt godis :) du får självklart bensinpengar!!

pappa,matte tackar för alla tips om att se OS, men han tror inte att de funkar att gå in på svt och kolla för dom visar ingen utanför sveriges gränser och vi använder ju oss av thailändsk uppkoppling.
den andra lösningen du har kollat upp har han mailat till. han hade några frågor, fråga mig inte vad för ja har ingen koll..
tack iaf :)

nu ska vi se film, har tagit på oss myskläder och är nyduschad, såå skönt :)

puss och kram /M J

gympass :rygg

hejhej!
idag sov vi till tio, låg i sängenoch drog oss till runt 11, de var skönt :) tittade på lite serier från datorn och så.
käkadedärefter frukost och åkte till gymmet för ett rygpass. de gick bra, väldigt varmt och svettigt bara eftersom att vi körde under den varmaste tiden på dygnet. 
äntligen börjar man skymta lite musker även på min rygg :) allt blir genast mkt roligare då!

när vi skulle åka och äta lunch direkt efter gymmet upptäckte vi att vi hade punktering men ack så lätt de var att fixa, lämnade in moppen mittemot haket och betalade 35 kr för att få defixat medan vi käkade :) OJOJ vad lätt!

nu har vi ätit kyckling och ägg och ligger nu i sängen och vilar magen. har ingen lust med stranden idag eftersom att de blev några timar där igår medan matte tittade på hockey, de löste sig för den här gången. han och dom andra killarna åkte till en restaurang som sände matchen och där satt dom och svettades med finnarna medan ja solade.
han var på bra humör på kvällen så ja hoppas de fortsätter att gå bra för vårt kalla sverige!

vad ska ni göra idag?. ja tror de blir att ja ligger häroch läser lite sen kanske de blir lite kortspel med matte på balkongen!

igår köpte jag ett par nya solglasögon, jätte fina :)
sen köpte jag nya flipflop eftersom att någon tog mina när ja var hos tandläkaren. har gått barfota nån dag men ja tror matte skämms lite för mig då:P. han insisterade verkligen på att jag måste ha ett par nya skor.

hmm, mamma vad kul att du verkar må så bra:) blir jätte glad att höra det.. MEN, du har lovat oss alla att ta de lugnt, så ta halvtid nu och inget mer för än om ett lååångt tag!!! du har lovat att ta de lugnt. och nu ska ja säga nåt som du alltid sagt till mig och som ja nästan aldrig har förstått för än i efterhand. : du vet väl att jag säger de endast för att jag älskar och bryr mig om dig!

bitte, jag tog aldrig me mig saxarna ner hit, så ja ligger verkligen på latsidan, big time :) men de är sååå skönt! för när ja kommer hem kommer nog aldrig de ta slut på huvuden att klippe.. hur ser ni ut i håret föresten? jag har hört att nettan inte är skitsnygg, av henne sj'älv. men är ni långhåriga?, har sune vågat låta nån klippa han eller står han sälv framför spegeln som vanligt??.
ja fixar er när ja kommer hem :) så gör inget drastiskt :P

nu ska ja gå in på thailändska ambassaden och kolla vad de är min mamma oroar sig över ..

pussochkram, hälsa alla vi känner

tandläkaräventyr

god morgon god morgon, hör fåglar sjunga glatt god morgon!

idag är det måndag och det är dags att dra igång ännu en tung vecka med sol,bad,god mat och äventyr och utflykter av olika slag.

igår var vi och snorklade bara jag och matte, åkte till freedom beach, de rätta freedom beach, de visade sig att sist när vi trodde vi var där hade vi vart på en hotell strand. denna strand var ännu finare, helt underbart!
letade lite snäckor och kollade på fiskar, . ¨

vi har varit till tandläkaren här nere nu, jag lagade en tand och fick en undersökning för ca 230 svenska kr. rätt bra pris! :)

hmm, idag ska matte sitta bänkad med datorn och lyssna på hockey genom radio på internet. jag ska nog gå ner på stranden snart.. desåg ut som att de ska bli regn när ja var ut nyss så jag avaktar och ser, oftast brukar dom molnen försvinna fort.
visst ja, matte har pratat med hotellägaren så nu har vi internet på rummet, de känns skönt för nu blir det genast mkt lättare att uppdatera här.

hmm, nu ska jag lyssna på lite ljudbok och njuta av ledigheten. ha det gott.
pussochkram

jag övar
på väg ner till freedom
Matte flashar sina änglalockar;)


helg, igen!

känns både bra och dåligt, gillar godisätandet men hatar att ännu en vecka har gått här nere, vi närmar oss sakta hemresan, nu har vi vart här längre än vad vi har kvar. suck.jag hoppas de hinner bli en riktig härlig vår innan jag sätter min fot i Sverige..

sitter på new heaven nu, kom nyss hit från stranden, mattias har vart här hela dagen, så vi delade på oss idag.
ikväll har ja ingen aning om vad som händer och imorron så tror jag vi ska iväg och snorkla vid freedom beach, de ska bli jätte skoj :)

sen sisst vi skrev har vi varit ute på en liten utflykt med vänner, tog en longtailboat till banana rock, shit vilket skönt ställe. det såg ut som att vi hade färdats rätt in i pirates of the carribean filmen, i baren som fanns där hängde snäckor överallt och man kunde ligga och slappa i en hängmatta, utsikt över horisonten och en liten gullig strand. man kunde köpa mushroomshake eller gräs, men kan lugna er med att de inte blidde nåt sådant för oss!
vi snorklade iaf och de fanns jätte roligt fiskar, vi såg stora baracudor och fiskar som man bara ser på tv, ni vet under programmen som dom visar när folk dyker med en kamera, och sånna firrar fick vi se. vi höll handen jag och min andra halva och de var super mysigt.

efter denna utflykt behövde vi nåt bra i magen så vi åkte till grannbyn, mai had och åt buffe på kvällen, de uppstod ett litet problem eftersom att man var tvungen att grilla själv, man fick grillar på bordet och sen fick man grilla de kött man vela.
vi är ju livrädd att bli sjuk så vi lät dom ligga väldigt länge, slutade med att vi satt och åt kolbitar som inte längre smakade kött, fick äta desto mer potatis och sallad ist, så ingen Gi måltid om man säger så:)
inte nog med att vi skulle grilla själv så blev de strömavbrott, lätt att se färgen på köttet, eller inte!
tacka han där uppe för att vi åt kolbitarna för vi blev inte sjuk!, hädanefter om vi är sugen på buffe så betalar vi mer och får nån annan att grilla de åt oss!


har vart på bio några kvällar och igår såg vi en riktigt sjuk film, the colector, så jävla vidrig .. as dålig!!!! SE DEN INTE..

ikväll är det hockey oxå... sverige - vitryssland... tyvärr är det mitt inatten här så matte kan inte följa den.. tänkte lyssna på radio. det enda sättet att hänga med från här.

puss och kram älskade familjer!


banana rock
vänner på stranden
stranden
utsikt
myser
gungar
inne
bästaste killen



den vite massajen

är denbok jag plöjer igenom nu och jag vill ännu mer åka till afrika, frågademin karl imorse men han var mindre sugen. varför skulle han vilja åka till ett land fullt av fattigdom, skit och inget vatten?.
den får jag suga på ett tag :P.

är inne på min 6 bok nu, de går undan när man väl har börjat och jag kan inte riktigt sluta,.. de känns ändå mysigt att ha nåt att göra när man är på stranden.

idag klev vi upp runt 10 och åkte och körde ett tungt benpass, fy fan vad jobbigt, unnade oss en proteindrink att dela på sen åkte vi och åt lunch på haket. hem och hämta filt, bok och vatten flaska,. matte satte sig på new heaven och jag gick ner på stranden 1,5 timme. nu är klockan 16 och jag tröttnade så nu är även jag här med mattias :).

ikväll har jag bestämt att vi ska köpa hem mat och äta på balkongen och spela kort och tända ljus, har införskaffat sånna här saker som håller myggen borta, spiraler man tänder på. hoppas dom funkar.

alla hjärtans dag var hur underbar som hellst, matte hade köpt ljus och vi packade med mat och färsk frukt och gick ner på stranden,vi åt och låg på filtarna och kollade på stjärnorna. fick mig även lite hångel :)
såå myysigt. vad gjorde ni på alla hjärtans dag?. gav ni dom ni älskar nåt speciellt.
jag fick den häör underbara boken jag läser nu och ett par thaibraller jahar velat ha i smyg sen jag kom.. :) jag är inte så generös så matte fick inget alls.bara en massakramar och pussar :). han verkar glad så ja tror de räckte, jag tackar gudarna för att ha en sådan enkel underbar pojkvän med mig här!

-matte sticker in och skriver...

Problem.. stort problem med ett stort P understryket... hur i HEL***E ska man kunna titta på os från thailand!?!? någon måste ge mig svar... har försökt allt inga tv kanalers hemsider får sända utanför landet och inte faan är thailand intresserad av vinter ochsnö... *HUTTRAR* hockeyn startar i morgon för sveriges del antar att radion sänder livefår förlita mig på det...  tack för mig så...

jaa, föresten ville vi ge en eloge till tomas som har åkt 2 mil på skidor, de var riktigt bra gjort. mattias undrar om OS 2014 är aktuellt?;)

familjen wannqvist vi hoppas ni hittar en billig bra resa så att ni kan komma ner och mysa me oss nån vecka:)

mamma, blev de mys i badet?,  och hur blev klippningarna?. hoppas de blev mindre bra så du inte snor mina kunder :)

pappa stefan de är bra du tar dina piller :) dom gör dig gott, speciellt när man börjat komma lite åt åren :) kroppen kan behöva lite hjälp på traven, men passa dig så att du inte blir ett sånt här stort testosteronmonster :)
kul iaf att gympassen går bra, hoppas de håller i si¨g så vi kanske kan träna tillsammans nångång!

nu ska vi pysa hemmåt, ha de gott och hälsa alla. ååå föresten vad kul att dom gillade vykorten!


puss och kram 

bio :)
biosalongen
alla hjärtansdag picnick
matdags
massage
i slutet av massagen, dags att bli utsträckt och utknakad :P.
....
finalen! de ser värre ut än vad de är! riktigt skönt efteråt :)

queens cabaré

hejhej!
nu gör vi våratbesök pånew heaven för att snylta lite på deras internet. jag njuter av att läsa kommentarer som ni skrivit och matte hoppas på att kunna "låna" lite filmer.
äter en fruktansvärt god macka med grönsaker och fetaost, mumma!

det har varit någralugna dagar med inte så mkt strandvistelse, typ två timmar om dagen, de har vart skönt. hartränat och slappat på rummet på dagarna, har tagit en oilmassage, herrejisses vad underbart det är, sen kommer dom och bjuder på te, allt till priset av 75 svenska kronor. en timmes massage, fattar ni det? sjuuukt vad lyxigt. ändå har jag bara unnat mig två, är rädd att plånboken ska ta för mkt stryk om de blir för många. påtal om pengar så har vi nya smeknamn, jag är spara och matte är snåla! haha. fina namn som mitt bättrre halva kommit på, och de som känns lite småläskigt är att dom passar alldeles utmärkt. :)

MEN, medstora bokstäver, igår slog han till och det på stort. han shoppade loss för 3300 svenska kronor inom en timme. han beställde två skräddarsydda kostymer i olika färger och fyra skjortor! det var jätte roligt tkr jag, ellerhur?.  och de bästa är att det inte ärdyrt, de är skitbilligt! :) ju mer viköper detso mer sparar vi, haha!

efter det var klockan tio så då bar det av på cabaré show, vilket verkligen var en show för sig. grabbar som var mer kvinnliga än mig och jisses vilka ben dom hade, riktiga pinglor. måste erkänna att är läskigt också vad dom kan få sina kroppar att likna, dom har garanterat lura många sugna män ..
hursomhellst var det jätte kul att se och alla var super duktigt, de var dans och mimning i 1,5 timme och till och med abba var med som ett nummer :)

idag har vi vilat från träningen och legat på stranden till nu, klockan är 16 och magen ville ha mat. ikväll är de lördag och de innebär lördagsgodis :) jag har föresten en whitechocolate muffin som ligger i väskan och väntar på att bli uppäten :)
annars ska vi nog bara äta thaimat och njuta av att de faktiskt är 1,5 månad kvar här i paradiset!

imorgon är det alla hjärtansdag, vad har ni hittat på för dom ni älskar?, själv kommer jag nog inte antränga mig så mkt tror jag men jag har gett order om att jag vill göra något romantiskt, kanske kan snåla fixa de imorron :) de behövs intemkt för att man ska vara lycklig här nere, de räcker med att man är stark på gymmet, att man får äta god mat eller att man har fåtten god natts sömn, allt annat ät redan så underbart. hakuna matata! inga bekymmer, man är lycklig var dag :)

puss och kram
saknar er!

tjockis på vift



New heaven

sitter vi på nu och ska äta en macka. har vart på stranden en sväng och efter det här ska vi hem och tagga inför träning.
jag var ute och gick i morse, de var ett bra tag sen sist. har inte kommit igång riktigt sen alla sjukdomar. matte var på gymmet med en svensk kille medans.

igår var vi på gratis bio. en nyöppnad biosalong och den var jätte fräsch!. de visade sherlock holmes, helt oki. tror den hade vart bättre om de hade funnits text, engelskan gick lite för fort.

skrev ett inlägg igår som vi inte hann lägga upp så de kommer här nere. 

pussochej

 

hejhej!

idag har vi varit påupptäcksfärd av ön. vi hoppade upp på vårat vrålåk och åkte runt på öns bästa vägar, vid några tillfällen fick vi vända för att även den bästa vägen inte alltid var tillräckligt säker. vi fick se lite nya stränder och utsiktsplatser iaf.

Matte lyckades ställa in kameran så att den knäppte på automatik vilket ledde till att vi fck vårat första kort på oss tillsammans. ¨det var kul :)

igår åt vi bbq buffe ocg de var riktigt gott, ett stort plus är att vi klarade oss från att bli sjuk! dom har äntligen varit här och fixat våran AC också, nu har vi äntligen kallt på rummet. jag tycker de är för kallt vissa ggr trots att vi har den på25 grader, får se hur de går när vi kommer hem till sverige igen... de återstår att se, än har jag 1,5 månad att gruva mig.

tiden går såå fort här nere, det har redan gått en månad, förstår ine var minuterna, timmarna,dygnen och veckorna tar vägen. vi njuter hela tiden och jag vill inte åka hem igen.,

nu ska vi äta cornflakes och mjölk med banan och tagga inför träning. ¨

i förrgår körde jag ben och träningsvärken jag har nu i ben och rumpa är inte att leka med. igår blev de rygg oc idag blir de armar!

pussockram

 anledningen till att josefin solar toppless
smarrig buffe
 första bilden tillsamans!!:)
view
aow leuk beach
chalock beachrestaurant
brainfreeze. kall bananashake
chalock beach


Snö in my ass

hejhej!
det är lördag och jag tänkte bara berätta att vi lever.
det är såååå varmt här nere nu.,soligt och jätte härligt!.

har varit och ätit thaimat nu och igåt käkade jag pizza och matte tacos. mums. nu ska vi hem och äta lördagsgodis, haribobjörnar och mentos!

see you fuckers :)

saknar er*

ps: pappa vad har du för adress?. skriv ner den snälla i en kommentar på bloggen.

pussochkram

Väntan på att bli frisk

Nu ärklockan halv 6 och ja sitter i sängen och skriver ihop ett inlägg som förhoppningsvis går att lägga upp ikväll.

Är fortfarande förkyld och de känns skit, jag börjar bli riktigt rastlös nu, så imorse bestämde jag mig för att gå ner på stranden,. Matte åkte och åt frukost med dom engelska killarna medan ja vilade lite, kom ner på stranden runt halv 1 eller något. kom hem vid 16 och nu har vi spelatkort ett tag tills mattias åkte iväg på gymmet. jag blir hemma, känns skit tråkigt att inte kunna träna på flera dagar men jag hoppas att de blir bättre snart.

för nu vill jag träna!

ikväll blir de nog lugnt, ja är så trött pågrund av förkylningen så vi har ätit hemma ute på balkongen nån dag nu. får se hur vi gör idag, antingen går vi ut och äter snabbt eller så blir de balkongmys.

ja fattar inte riktigt hur jag kan ha blivit sjuk här nere, de ärju jätte varmt ochskönt hela tiden,ibland kan man ju bli sjuk av Ac:n men våran funkar knappt, den fungerar men de blir aldrig "för kallt". skulle iaf göra vad som helst för att bli frisk igen, saknar gymmet och morgonpromenaderna.

vet ni, imorgon är de dags för fredagsmys,mitt hat mot chokladen och dom där majstrattarna håller i sig vilket gör attmin magsjuka förde me sig nåt gott!. istället ska jag köpa wertes original, haribobjörnar och mentos och knapra på. svenskt godis är grejer de. men vet ni vad jag skulle kunna döda för,ni vet dom hära sura napparna som är vit och brun och smakar typ coca cola eller nåt. dom finns bland plockgodiset, sånna längtar jag till. eller saknar de flesta sura godisarna från svenska karamellkungen!

jag ska köpa en jätte storpåse när jag kommer hem, så jag hoppas verkligen att jag kan komma igång med träningen snart :).

vad gör ni för nåt om dagarna, förutom att jobba?.
har folket i bollnäs vart ut på¨nå tokigheter eller något skoj?

hur fungerar de med träningen och måtten Chris?, skulle bra gärna vilja veta mina egna mått nu,hah.

Lillebror jag har hört att du ränner på järnvägs med gamlingarna, vad kuul :) du får släpa me mig ut när jag kommer hem, skulle vara roligt att shaka loss me dig på dansgolvet!.. ooo, så hörde jag att duär friskförklarad nu :) vad roligt, hoppas du inte ramlar i några mer trappor nu bara, var försiktig och ta hand om dig..

glöm inte att kommentera och berätta vad som händer hemma när ni läser, älskar att se hur ni har de och veta vad ni gör!.

hoppas ni inte tröttnar på att läsa när de aldrig står nåt vettigt här, men de är bara de att de inte händer så mkt vettigt. det ärbara hakuna matata hela dagarna:)

puss och kram,.


mindre kul-glass=/

I fredags inhandlade vi godis och och tog de lugnt precis som de andra dagarna. i lördags låg vi på stranden nån timme innan regnet kom och då bar de av hemmåt, satt och spelade kort, tränade och så och lite senare när regnet hade försvunnit så var de dags att äta lite mat.

ilördagsmorse när jag var ute och gick så såg jag att en av restaurangerna skulle sända en film som matte vill se , 20012. gick hem och berättade de för honom men efter att vi hade ätit och åkte för att se filmen så var de inte den dom visade, tror de var dagen innan och att dom inte hade tagit bort skylten som ja såg. hade bara gett han här hemma falska förhoppningar men men. då hittar vi väl bara på nåt annat då tänkte vi, glass vore gott!

vi åkte till strandrestaurangen där vi brukar vara på kvällarna och beställde in kulglass och de var sjuuukt gott!. mindre gott 6 timmar senare när vi spydde och gjorde nr 2 omvartannat hemma i rummet.

så natten till söndagen vaknade ja av att jag mådde illa och hörde kort därefter att matte inte heller mådde bra, han satt dubbelvikt på toan och ja kände att ja åxå var tvungen att gå,ja frågadelite försiktigt :börjar du bli klar för ja mår illa. ?.

2 minuter senare var de min tur, på natten fick ja springa på toa säkert varje halvtimme, och febern steg, frös så vi hackade tänder och orkade knappt hålla ögonlocken öppna. shiit vad lite glass kan göra. jobbigt när båda är lika sjuk då ingen kan ta hand om en, man får torka sina egna spyor och hämta sitt eget vatten, blää,..nu skulle en mamma sitta fint!

vaknade och somnade omvartannat fram tilltvå igår eftermiddag, mådde lika dåligt när vi vaknade men behövde dock inte kräkas nå mer. matte var duktig och åt en brödbit och drack vatten men ja pallade inte. vå kollade i lilla sjukväskan som mamma hade packat med oss och där hittade vi vår räddning, resorb och alvedon,. petade i oss de och la oss ner, kikade på nån film och sen somnade vi efter att vi bara hade vart vakna i 2,5 timme. vaknade 19.00 igen och de kurrade lite i magen, de fanns absolut inget kvar så istället för att köpa tarmrengöring på hälsokost för 300kr som tar er tre veckor att göra köp lite kulglass på AC2 för bara 25 kr,. tarmen är ren och helt tom efter bara en natt.

vi lyckades klänga oss upp på moppen och åka in till byn efter 19 nångång, köpte pasta Carbonara,mango och vatten och åkte hem och la oss på sängen och åt lite. Mangon var bäst, de kan man trycka sönder men tungan så den glider ner lätt. somnade och vaknade idag hyffsat pigga. iaf jämfört med igår.

har inte behövt tagit någon värktablett eller nåt idag och vi har ätit flingor med mjölk. känns som att klockan ska vara jätte mkt men hon är bara 13.00 antagligen för att vi har sovit och legati sängen snart två dygn. ska försöka publicera de här inlägget ikväll om vi orkar åka in till byn.

de märks att matte mår mkt bättre idag, just nu ska han sopa rummet och gå ner med sopor.

de blev ingen träning igår och de blir ingen idagheller, förhoppningsvis ska vi kunna komma igång imorron igen. en positiv grej me de här är att de känns just nu som att ja aldrig mer vill äta choklad här nere. känner mig jätte äcklad av de, och majstrattar som är typ som chips. ughhh, kan knappt tänka på de för att magen vänder sig. hoppas de håller i sig!

nu när ni har tyckt synd om oss ett helt inlägg är de väl dags att säga att de inte längre är de, vi mår okey och har ingen feber.

hoppas allt är bra med er,..

puss och kram älskade vänner och familj!..

 


RSS 2.0