kom inte hit och snacka skit..

gå in på slakterit och köp en körvabit, där finns de ost och kaviar och allt vad du vill ha till mioddag, de hängde hästkött på vägga de var så färskt så de gnägga. du skulle hört vilka toner när ja beställde makaroner :)

kom precis hem från stranden, har vart och sela volleyboll och greja på. ska hoppa in i duschen nu sen ska vi ut och äta..
snart är de hemfärd, vad innebär de eentligen, ? de är inte mkt ja förstår men saker klarnar nog..

allt är bra me oss iaf, ha de underbart så ses vi snart :)

puss och kram.
mattias ja saknar och tänker på dig.

det var så roligt ja måste skratta

de kom en trekantig gubbe in, han hade träskor och näverjacka och hatten kantad med körvaskinn :P.
haha.. knnder nånn igen de ?

idag har vi snorklat med massa hajar, häftigt, vissa hade turen att se en jätte sköldpadda men inte nina och jag. har vart å kollat på volleyboll nu, och snart ska ja duscha och göra iordning mig för en kväll ute tror ja. iaf mat ute, sen får vi se vad som slinker ner och vad klockan blir. de är så härligt att intee behöva planera ett skit. man gör vad man känner för när man könner för de.

om en vecka är ja hemma i sverige men ja undviker att  tänka på de.
känns sådär.

allt är iaf bra, nina har varti sjuk nånn dag menn de är bättre nu, tror ja smittade henne, ,, ja var ut och sprang två dagar men ikväll vilar ja för benhinnorna spökar, ska försöka imorron igen :)

jocke spara pengar nu efter skolan så drar vi till sutralien och bali tre månader i januari 2012.. gryyyyymt..

puss och kram.
ra hand om er

live for love

hejhej!ska strax iväg och äta, dom vi brukar umgås me ska åxå käka men  mer dätill, dom ska ut ikväll eftersom varannandags regeln måste hållas;).
jag fr se om ja orkar, är ja inte för trött efter maten stannar ja nog och lyssnar på lite trubadur och så iaf, men ingen öl..
jag är så sjukt trött, och vet ni ?. idag har ja vart ute och sprungitt 43 minuter i solnedgången, myisgt men sjukt jobbigt. de var ju ett tag sen men nu har halsen känt bra tre dagar och ursäkterna till att inte knyta på sig skorna var slut. tog tjuren vid hormem och löpte mina kilometer. länhtar till att springa i vårsolen jhemma då de är typ tre plus grader och blå himmel, då är luften frisk! de blir kvavt här..

ni får gärna ringa, vi har inte pengar ¨telefonen så vi kan ringa.

ha de gott. puss och kram
tänker på er alla, ja undrar över livet och vad de är meningen att ja ska veta, på nåt vis känns de som att de är rätt normalt för en som nyss fyllt 21.

RSS 2.0