schleeten!

trött som ett as är jag nu. sitter på sänegn och ska snart dra å käka. har vart på stranden en sväng idag bara, annars har vi bara tage de lugnt.
ikväll blir de nog bara mat och sen sömn, blev sent inatt och nu behövs vila.
första dagen idag som jka kände att ja ville hem,.. sen gick de över, alltså känslan av att komma hem till tåg och förseningar, kunder och massa måsten.
de finns ändå en längtan till någon speciell hemma, och den är svår att komma över även om de är soligt varmt ovch roligt här.

har lärt mig mkt av den här resan, de känns förvirrande men skönt.

nu ska skölja bort allt salt och sand.
puss och kram, ta hand om er.


gomorron:)

hör fåglar sjunga glatt gomorron :)
ska snart åka och äta frukost, idag är andra dagen jag inte har ont i halsen så ja hade ställt klockan på 8 för ja skulle ut och springa, de gick mindre bra för ja somnade om och nu är de för varmt.. kanske får göra de sen ist. om lusten finns.
när man inte har några måstenn överhuvudtaget blir minsta lilla grej så dryg. men men.. idag blir vi väl på stranden som vanligt, sen ingen naning om vsd vi hittar på ikväll, dom vi umgås me har npn slags varannan dag regel om aatt de är fest varannan dag. de blir ju att man iaf är med även om ja inte dricker varje gång..
ja pappa, visste heller inte att ja gillade öl, kanske är nåt med värmen eller nåt.. ;)
igår hade vi filmkväll och käkade pizza, lugnt och skönt, knölade ihop oss i en av bungalowena och alla satt ihiotryckta och kollade på en liten dator.. jag älskar de här stället, den bästa platsen på jorden och ja vkill verkligen stanna. men jobb och pengar är ett faktum..
jag njuter här ett tag till nu och tänker så lite som möjligt på att de tar slut snart.
är sugen på en massage idagb så e tror ja de blir,
nu läre ja dra mig emot dom andra dom ringde och sa till mig att skynda mig nyssl. hungriga i magen. ..

hur som helst trots att jag njuter så mkt de går här nere av värmen, vänner runt mig, massage, fester och allt annat så innebär inte de att jag bhar glömt alla er betydelsefulla människor hemma, .. ni som kan unna mig at ha kul, jag saknar er alla glöm inte de och tro verkligen inte att h ja har glömt er.
jag älskar er!

Hoppas matchen går bra idag älskling, hörde av jocke att du hade vart lite hängig igår hoppas du inte blir febrig bara. hoppas vrkligen att du kan hämta oss på arlanda, vill se dig så fort ja kmr hem.
tänker på dig.

pussochkram alla

inte många ord

nej de har intew blivit många ord skrivna här. tid är allt jag har men ändå känns det som att den inte riktigt räcker till, grejen är den att jag fyller dagarna med så mkt roligt hela tiden att jag glömmer bort bloggen. sen har internet inte funkat heller, och ja med mitt tålamod ger mig inte ens in på att börja bråka med tekniken,...

igår hade vi grillkväll hos vännerna uppe på ett berg i deras helt underbara hus, på terassen vid poolen, några spelade gitarr och sjöng vi andra mös och kollade på stjärnorna. jafg njuter varje minuitr här de är så härligt och det känns faktiskt tråkigt att om två bveckor idag så sitter jag på ett plan hem, till kalla sverige igen. jag hoppas mer än allt annat att tågen går som vanligt annars säger jag upp mig. tror ja, ;)..
kallt hemmma men här har vi över 30 grader varmt, har haft två muliga dagar men vad gör väl de när man kan ägna sig åt massage, god mat och härligt sällskap:)..
mkt utekvällar och jag gillar öl, undra vad den genen kommer ifrån ?.. doch inte varje dag så mamma du kan vara lugn, även om de blir några kvällar med alkohol här nere äör jag inte alkohlist.
ikväll ska dom andra festa men de blir lugnt för mig och nina, vi ska med med i nyktert tillstånd. har inga penagar på thai nr men vni har väl de så ni får ringa och hoppas att ja svarar. svarar ja inte så har vi bara den inte med,m inget har hänt..

vi tar hand om varandra här nere..
gör  de ni med hemma i sverige.. ses snart.

verkligeheten  är nära..
pussochkram / josefin

koh tao nästa

imorron klockan 8 på morgonen far vi med båt tillkoh tao.. ska bli såå kul att träffa alla:)..
idag har vi legat vid poolen och ätit god mat, har varit ute på en powerwalk och tränat magen lite. nu är klockan halv 9 och vi ska sova, man blir så himla trött här..
tänker på alla er hemma.
hoppas ni inte får allt för mkt snö..
der är bra att du kommenterar mamma så ja vet att du läser. vad hade mormor och morfar för adress nu då?

puss och kram

två trötta tjejer*

sov sååå skönt inatt efter god mat och massage. vi försov oss från frukosten imorse, men vi lyckades att få de iaf så de var snöllt av dem:)
ska äta middag nu snart sen blir de massage och sen sängen... härligt!
var lite mulet idag men så varmt och skönt ändå, den 12 åker vi till koh tao ska bbli så skönt, kul att träffa alla, lite som att komma hem när inte allt är helt främmande.
har vart ute och sprungit idag åxå, de var så varmt så de blev typ 25 minuter bara men den bästa träningen är den  som blir av eller hur..
har åxå provat på yoga, de var kul men fy vad stel jag ä'r, stretching är kanske nåt att infröra i mina träningspass.
ville bara säga att allt ärbra för mamma och pappas skull så ni inte oroar er.
puss och kram.

mattias, du är bääääääääääst!tänker på dig..<3

koh samui

nästan ett år har gått sen jag skrev sist men nu var det dags att ta tjuren vid hornen och hålla er uppdaterade. har kommit fram till koh smaui med Nina. restiden hit var 17 timmar, till frukost åt vi popcorn och choklad. inte likt mig men de cerverades ingen frukost så man tager vad man haver. de blev inte mklt sömn på vägen ner hit så nu idag har vi sovit nån timme vid poolen och sen har vi tagit massage, nu käkar vi middag och sen blir de läggdags. de är en ny dag imorron..

åker till koh tao om några dagar, de blir lite som att komma hem, ska bli härligt att träffa alla igen ..
oj oj nu blev texten stor, oteknisk som man är kan ja inte ändra de heller, skit samma. acn i vårt rum  fujnkade inte men nu är någon liten man och fixar den hoppas vi,.
de hänger kläder över hela rummet eftersom att allt i min väska var helt dyngsurt när ja öppnade den. de luktade inget alls så ja vet inter varför de var så. men de var bara te att packa upp och hänga kläder..
vi hörs en annan dag.
pussochkram
 oj nu blev de tillbaka till litet av sig själv,, hihi..
/J

Ps. saknar min andra halva som är hemma, världens mest underbara människa. jag älskar dig mattias! de gör ont att vara ifrån dig.
hepp stort igen da.. haha


RSS 2.0