Busväder,finbesök,sjukdom

hejhej!
var ett tag sedan vi skrev sist, och de har hänt lite saker.
först var det ett väldigt åskväder, det regnade,åskade och blixtrade hela natten, de kändes som att sova inne på ett disco med massor av blinkljus.
der har varit mkt mulet nu senaste veckan,inget riktigt badväder... fast somtur är blir de aldrig kallare än runt 30 grader iaf:)

natten då de åskade såhemskt fick jag feber och ont i magen, har varit dålig i magen två dagar efter och jag har ingen aning´vad de beror på.. kanske kan det vara ifrån då jag och matte tjuvbadade vid en hotellpool :P. jag fick lite kallsupar, kanske var vattnet smutsigt, egentligen kan de ju har varit vad som helst,sånt som händer.
de var iaf lindrigt :)

imorse ringde telefonen vid 9 ´,yrvaken svarade jag och hör att de är min Olivia, hon kom till Bangkok för nån vecka sedan och nu imorse kom hon fram till Koh tao..hon ska vara här några dagar innan hon åker tillbaka till storstan :P. eventuellt ska vi sova hos henne en natt innan vi checkar in på ett litelyxigare hotell sista natten i Bangkok.. matte åkte iaf och hämtadehenne och Robert vid piren i grannbyn MaiHad, dom ska bo hos Oliviasbrorsa och jonas och anti.. ååå,vad lycklig jag blev över att se henne, så skönt attfå prata med en tjej igen och inte vilken tjej som helst utan en av världens bästa :)..

har umgåts med dom idag, har varit och tränat och ikväll ska vi äta pizza allihopa :)..efter det blir de fredagsmys och vi handlade så mkt snickers att vi fickmed en gratis vattenflaska:P..

jaa,ska svara på pappasfråga.. nej, vi struntade i fortsättningskursen på dykningen, defårbli nästa gång. eventuellet ska vi gå ner ¨på 30 m ändå med jonathan som är instruktör, då gör vi bara en del av kursen och kan göra resten sen när vi vill..
sen ryktas de om att nån fyller 45 glada år på söndag, Grattis! ska försöka ringa eller nåt så jag ser hur du tar de :P.. hihi... bara fem år till 50,(trodde ni ja skulle säga) men de är fel, bara fem år till en brakfest!!!
sen kan  du väl klura på något  du önskar dig,eller behöver eller bara vill ha..puss i pannan!

nu ska javila och sen fösöka ta mig ut och springa..

puss och kram

Söndagmorgon!

eller lunchtid nu. vaknade för två timmar sedan men har legat och dragit oss i sängen, myysigt. har ätit frukost och tittat på liteinredningsbilder på datan, 2000 stycken för att vara exakt. hittade 30 som var intressanta :)
har hittat ett hus som ligger ute på hemnet, på granberg i bollnäs, de är ute för 885000 och är på 100kvm. alldeleslagomt ochperfekt för oss. visningarna var innan vi kommer hem men vi har pratat med mäklaren och önskat en visning när vi är hemma,hon skulle i sin tur prata med ägaren om de,så hjälp oss och håll tummarna för att vi ska få komma och titta senare.. :)
äntligen har man lite hopp om att de inte blir allt för hemskt att komma hem. de känns också betyligt lättare när ni skriver om solen och vårkänslor, de får mig att komma ihåg att solen faktiskt lyser i sverige ibland åxå, jag längtar så tills snön smälter riktigt och man känner lukten av gräs, och av eld. jag älskar våren, de blir ett sånt skönt pirr i magen och då är jag riktigt lycklig!.

igårkväll var vi ut och åt och sen kollade vi på två svenska filmer, i stormens öga eller nåt sånt som var en beck film, helt okey. och äntligen midsommar som var jätte roolig :)..

idag blir de nog lugnt, läsa lite bok, träna och vila upp sig..:P
igår tog jag massage, tar en i veckan nu, de ärsåå skönt, absolut helt underbart!

jaaa, mamma nu skadu få höra. listan är låång :)
tekakor
glödhopper
snickerskakor
morotskaka
mormors kubb
kanelbullar

stuvade mackaroner och korv med vitlöksmorötter påonsdagen
västerbottenpaj och någon till paj med fetaost vill matte ha på torsdagen..

guuud vad gött :).. du kan ju göra de du orkar, och du behöver inte känna dig tvungen, som sagt de här är ju bara en önskelista :)

nu ska ja krama om min lilla sjukling som ligger här i sängen och omar sig över illamående :P

pussochhej


jag hatar den här jävla bloggen!!!

skrev ett skit långt inlägg men de försvann.
blir så jäääävla förbannad. åååfsghjk bvksbnkvds c ls..

allt är iaf bra, de är varmt som fan! för varmt idag. 40 grader i vattnet så de går inte att svalka sig, därför inte heller att vara ute. gjorde ett tappert försök att gå påstranden men orkade tre timmar och inget mer.

hej då.
puss

mission dykning, completed!

hejhej älskade vänner och family :)
i lördags blev vi klar med vår dyk kurs, de gick väldigt bra.. jag klarade alla tester under vattnet och jag gruvade nog mig lite i onödan..
fick aldrig se nån haj men en massa andra fiskar, de har jag ju redan berättat i de förra inlägget.
vi ska nog ta fortsättningskursen tror jag, så vi får gå ner på 30 m, då har man större chans eller risk kanske att få se haj, även valhaj. :P
ja i lördags blrv vi som sagt klar och de firades med en redig fylla och utgång till fem på morgonkvisten, om de ändå hade varit så väl, då hade vi ju betett oss som normala unga människor. men inte, vi gick hem, åt lördagsgodis och tittade de på film :) och jisses vad härligt de är, så skönt att slippa må som en död dagen efter..

nu har vi haft två riktiga stranddagar vilket var ett tag sen så vi behövde fräsha på brännan lite. nu är vi bruna och fina igen! har ätit god mat och haft mysigt bara.
räknar dagarna till hemfärd och gruvar oss samtidigt längtar man lite eftersom att vi har saknat alla hemma!

snart kommer min älskade Olivia ner, oooo vad jag längtar! ska bli underbart att träffa hennen några dagar innan ja åker hem och hon ska börja sitt äventyr i detta land i tre månader.

visst ja, vi har varit med om ett tilläventyr. ¨
de var en kväll när vi skulle åka och köpa vatten,
de var kolsvart ute och vi skulle gå ner för trappan, dåser vi en gigantisk spindel trippa ner några trappsteg framför oss.den var enorm, ca 20 cm med feta håriga ben,. lätt den största spindeln i v'rlden. jag blev rädd, matte blev skräckslagen. vi sprang upp och funderade vad vi skule göra, jag tyckte vi skulle ta en sop och slå bort den om den var kvar mendå säger matte:fan han kommer klättra upp och döda oss, aldrig jag går inte ner igen. 
så jagfick gå och lysa me mattes telefon i trappan och när ja hade kommit hela vägen ner och förklarat att läget var lungt kunde han försiktigt hasa sig ner för trapparn. vilken fegis va :p
då får ja syn på den igen, den sprang in mot några växter,ja upptäcker då att den har lite för många ben, närmare 10 stycken. när sen matte vågar kolla och vi kan lysa så vi ser ordentligt upptäcker vi att de var en krabba :) haha. ojoj, vilken tur! frågan är vad han gjorde där?, vad tror ni..


 nu ska jag mysa medm min favoritkille som ligger bredvid mig och gör allt för att få uppmärksamhet!

puss och kram. hälsa alla!

mina nya solglasögon, snygga va :)

Mattias gungar
krabbanjosefin letar efter krabb/spindeln

RSS 2.0